Το τέλος της γιορτής του Ραμαζανιού στο Ελληνικό

Open prayer and celebrations for the Eid al-Fitr marking the end of the fasting month of Ramadan, at the Elliniko Refugee Camp, in Athens, on July 6, 2016 / Eid al-Fitr () , , , 6 , 2016
SOOC
Πως γιόρτασαν οι πρόσφυγες που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας στο Ελληνικό την τελευταία μέρα της νηστείας τους και το Ιντ Αλ – Φιτρ (Pics)
- 06 Ιουλίου 2016 17:40
Το τέλος του Ραμαζανιού γιόρτασαν οι πρόσφυγες που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας του Ελληνικού.
Το πρωί πραγματοποιήθηκε η τελευταία προσευχή, η οποία σηματοδότησε το τέλος του μήνα νηστείας. Μετά την ολοκλήρωσή της ακολούθησε το Ιντ Αλ- Φιτρ, μία μεγάλη γιορτή για τη λήξη του Ραμαζανιού.
Οι πρόσφυγες γιόρτασαν στο γήπεδο του χόκεϊ με τραγούδια και χορούς συνοδεία παραδοσιακών ήχων, που ακούγονταν από μεγάφωνα.
Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής μοίρασε στους πρόσφυγες γλυκίσματα και παιχνίδια για τα παιδιά.
φωτο: sooc.gr