Βόλος: Αλυσόδεσαν τον φίλο τους σε κολόνα της ΔΕΗ

Βόλος: Αλυσόδεσαν τον φίλο τους σε κολόνα της ΔΕΗ
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Στην κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας οδήγησε στον Βόλο, το κακόγουστο αστείο μια παρέας εφήβων που εν είδει πλάκας, αλυσόδεσαν έναν 16χρονο φίλο τους σε κολόνα φωτισμού και όταν είδαν ότι δεν μπορούσαν να τον λύσουν, τράπηκαν σε φυγή…

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί σε γειτονιά του Βόλου, βραδινές ώρες της περασμένης Δευτέρας, όταν είδαν ένα νεαρό αγόρι αλυσοδεμένο σε κολόνα φωτισμού.

Οι περίοικοι κάλεσαν την Πυροσβεστική και εκείνοι με την σειρά τους την Αστυνομία. Πυροσβέστες έκοψαν τις αλυσίδες και απελευθέρωσαν τον 16χρονο, ενώ στο μεταξύ είχε φτάσει στο σημείο και ο πατέρας του παιδιού.

Τόσο εκείνος όσο και ο γιος του δεν εξέφρασαν την πρόθεση να κινηθούν ποινικά έναντι κάποιου και όπως εξήγησε ο 16χρονος στους αστυνομικούς που έμειναν και εκείνοι άφωνοι, όλο αυτό ήταν ένα κακόγουστο αστείο της παρέας του που εν είδει πλάκας, τον αλυσόδεσαν και όταν είδαν ότι δεν μπορούσαν να τον λύσουν, φοβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή και περιορίστηκε στο να τους πει ότι το μόνο που επιθυμούσε ήταν απλά να τον λύσουν οι πυροσβέστες και τίποτε άλλο.

Επίσης, όπως φαίνεται, δεν προκύπτει να ήταν περιστατικό “bullying”, αφού ο έφηβος συμμετείχε ενεργά στο όλο περιστατικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα