Ξυλόκαστρο: 19χρονη αυτοκτόνησε κόβοντας τον λαιμό της

Ξυλόκαστρο: 19χρονη αυτοκτόνησε κόβοντας τον λαιμό της
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Η νεαρή κοπέλα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική -Τραγική φιγούρα ο πατέρας της που την ανακάλυψε νεκρή μέσα στο σπίτι τους.

Άφωνη έχει μείνει η τοπική κοινωνία στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από την οικογενειακή τραγωδία. Μία 19χρονη κοπέλα βρέθηκε νεκρή και μέσα σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι της από τον πατέρα της, το μεσημέρι της Κυριακής.

Η 19χρονη είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Το μαχαίρι βρέθηκε δίπλα της ενώ έφερε δοκιμαστικά τραύματα στον λαιμό (χαρακτηριστική ένδειξη σε ανάλογες περιπτώσεις) πριν επιφέρει η ίδια το θανάσιμο τραύμα στον εαυτό της, όπως όλα δείχνουν από την μέχρι στιγμής έρευνα της Αστυνομίας, που φαίνεται αποκλείει την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Λίγο νωρίτερα η κοπέλα ήταν έξω με τον αδερφό της ο οποίος αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν καλά η αδερφή του και την πήγε πίσω στο σπίτι. Εκείνη βρέθηκε για λίγο μόνη της και όταν ο τραγικός πατέρας επέστρεψε, ήρθε αντιμέτωπος με την φρικτή εικόνα της νεκρής του κόρης. Έρευνα για τον τραγικό περιστατικό διενεργεί η τοπική αστυνομική Αρχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα