Μπαγκλαντές: Εκπαιδευτικό αεροσκάφος συνετρίβη σε σχολείο – Τουλάχιστον ένας νεκρός
Διαβάζεται σε 2'
Εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Μπαγκλαντές συνετρίβη σε σχολείο στη Ντάκα. Τουλάχιστον ένα άτομο νεκρό, αρκετοί για τραυματίες.
- 21 Ιουλίου 2025 12:42
Ένα εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Μπαγκλαντές συνετρίβη τη Δευτέρα σε χώρο σχολείου στη Ντάκα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί τουλάχιστον ένα άτομο και να τραυματιστούν άλλοι, σύμφωνα με τον στρατό και έναν αξιωματούχο της πυροσβεστικής.
Όπως μεταδίδει το Asscociated Press, το αεροσκάφος συνετρίβη στον χώρο του Milestone School and College, στη συνοικία Ουτάρα της Ντάκα, όπου βρίσκονταν παιδιά. Τηλεοπτικά πλάνα μεταδίδουν εικόνες στις οποίες φαίνεται να έχει ξεσπάσει φωτιά και να αναδύεται καπνός από το σημείο της συντριβής.
Το Jamuna TV μετέδωσε ότι τουλάχιστον 13 άτομα, μεταξύ των οποίων και μαθητές, τραυματίστηκαν. Πυροσβέστες και διασώστες του στρατού έφτασαν στο σημείο.
Το γραφείο Τύπου του Στρατού του Μπανγκλαντές επιβεβαίωσε σε σύντομη δήλωση ότι το κατεστραμμένο αεροσκάφος τύπου F-7 BGI ανήκε στην Πολεμική Αεροπορία. Η αξιωματούχος της Πυροσβεστικής, Λίμα Κανάμ, δήλωσε τηλεφωνικά ότι τουλάχιστον ένα άτομο έχασε τη ζωή του και τέσσερις ακόμη τραυματίστηκαν, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.