Ελ Σαλβαδόρ: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα – 11 νεκροί και 25 τραυματίες

Ελ Σαλβαδόρ: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα – 11 νεκροί και 25 τραυματίες
Πατέρας αγκαλιάζει τον γιο του, που σώθηκε μετά από πολύνεκρο ατύχημα με λεωφορείο στο Ελ Σαλβαδόρ AP

Πολύνεκρο δυστύχημα, 55 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Σαν Σαλβαδόρ, σε τμήμα του δρόμου που είναι γνωστό στην περιοχή για την επικινδυνότητά του.

Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό χθες Κυριακή σε περιοχή στο νοτιοανατολικό τμήμα του Ελ Σαλβαδόρ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι 11 από τους επιβαίνοντες και να τραυματιστούν άλλοι 25, σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών της χώρας της κεντρικής Αμερικής.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο χωριό Τσιλτιουπάν, περίπου 55 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Σαν Σαλβαδόρ, σε τμήμα του οδικού δικτύου που είναι διαβόητο για την επικινδυνότητά του, εξαιτίας των πολλών στροφών και των γκρεμών από τους οποίους διέρχεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα