ΗΠΑ: Ο Τραμπ στέλνει πράκτορες της ICE στα αεροδρόμια

Διαβάζεται σε 2'
ΗΠΑ: Ο Τραμπ στέλνει πράκτορες της ICE στα αεροδρόμια
FILE - A U.S. Immigration and Customs Enforcement agent is seen in Park Ridge, Ill., Sept. 19, 2025. (AP Photo/Erin Hooley, File)

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τραμπ ανακοινώνει πως κάνει πράξη την απειλή του και στέλνει

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα στείλει πράκτορες της αστυνομίας μετανάστευσης και τελωνείων αύριο Δευτέρα (23/03) προκειμένου να βοηθήσουν το προσωπικό της Διοίκησης Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) στα αεροδρόμια των ΗΠΑ.

«Τη Δευτέρα, η ICE θα πάει στα αεροδρόμια για να βοηθήσει τους θαυμάσιους Πράκτορές μας της TSA που παρέμειναν στη δουλειά» είπε σε ανάρτηση που έκανε σήμερα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ντόνταλντ Τραμπ:

“Τη Δευτέρα, η ICE θα μεταβεί στα αεροδρόμια για να βοηθήσει τους εξαιρετικούς πράκτορες της TSA, οι οποίοι παρέμειναν στη θέση τους παρά το γεγονός ότι οι Ριζοσπάστες Αριστεροί Δημοκρατικοί, που επικεντρώνονται μόνο στην προστασία σκληρών εγκληματιών που έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, θέτουν σε κίνδυνο τις ΗΠΑ καθυστερώντας τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί εδώ και καιρό με υπογεγραμμένες και επικυρωμένες συμβάσεις.

Αλλά θα δείτε, όσο καλή δουλειά κι αν κάνει η ICE, οι «τρελοί» που ηγούνται των ανίκανων Δημοκρατικών θα είναι έντονα επικριτικοί για το έργο τους. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Ο σπουδαίος Τομ Χόμαν είναι επικεφαλής!!!

Πρόεδρος DJT”

Ο Τραμπ είχε απειλήσει το Σάββατο ότι θα αναπτύξει πράκτορες της ICE στα αεροδρόμια τη Δευτέρα αν οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο δεν συμφωνήσουν αμέσως στη χρηματοδότηση της ασφάλειας των αεροδρομίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα