Κλοπή κοσμημάτων αξίας 40.000.000€ από πολυτελές ξενοδοχείο

Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο των Καννών, με λεία κοσμήματα αξίας 40 εκατ. ευρώ. Πώς κινήθηκε ο ένοπλος
- 28 Ιουλίου 2013 16:31
Κλοπή κοσμημάτων η αξία των οποίων υπολογίζεται σε 40 εκατ. ευρώ διαπράχθηκε από ένοπλο το μεσημέρι της Κυριακής στο ξενοδοχείο Carlton των Καννών, στη νότια Γαλλία.
Ο ένοπλος βγήκε από το πολυτελές ξενοδοχείο με μια βαλίτσα που περιείχε τα μεγάλης αξίας κοσμήματα αυτά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας.
Η διεύθυνση του ξενοδοχείου, ερωτηθείσα σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.
Την έρευνα διεξάγει η αστυνομία της Νίκαιας.
Κατά την διάρκεια του φετινού φεστιβάλ των Καννών, είχαν κλαπεί κοσμήματα του οίκου Chopard αξίας 1,4 εκατ. δολαρίων (1,05 εκατ. ευρώ) από το ξενοδοχείο Novotel.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ