Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Άνδρας απειλούσε να πέσει από τον 3ο όροφο

Διαβάζεται σε 1'
Συναγερμός στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ για άνδρα που απειλεί να πέσει στο κενό
Συναγερμός στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ για άνδρα που απειλεί να πέσει στο κενό INTIME NEWS

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ όπου άνδρας απειλούσε να πέσει από τον 3ο όροφο. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής (05/09) στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, όπου περίπου στις 6 μ.μ. ένας άνδρας, αφού ανέβηκε στο περβάζι του κτηρίου, απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και ειδικός διαπραγματευτής που προσπαθεί να τον μεταπείσει.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» μετέβησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα, που ανέπτυξαν ένα ειδικό στρώμα διάσωσης κάτω από το σημείο που απειλεί να πέσει ο άνδρας.

Τελικώς, λίγο μετά τις 9 μ.μ.οι διαπραγματευτές της αστυνομίας έπεισαν τον άνδρα να κατέβει και να εξεταστεί από ιατρούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα