Οργή στις ΗΠΑ: Υπάλληλος μίνι μάρκετ πέταξε παγωμένο νερό σε άστεγη

Οργή στις ΗΠΑ: Υπάλληλος μίνι μάρκετ πέταξε παγωμένο νερό σε άστεγη
Υπάλληλος πέταξε παγωμένο νερό σε άστεγη Youtube

Προβληματισμό προκαλεί ένα βίντεο από τις ΗΠΑ, στο οποίο φαίνεται μια υπάλληλος μίνι μάρκετ να ρίχνει παγωμένο νερό σε μια άστεγη που καθόταν έξω από το κατάστημα.

Μια εργαζόμενη σε ψιλικατζίδικο στη Λουιζιάνα απολύθηκε, μετά από ένα βίντεο που έγινε viral, στο οποίο φαίνεται να πετάει έναν κουβά νερό σε μια άστεγη γυναίκα που καθόταν έξω από το κατάστημα, ενώ επικρατούσαν θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Στο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας φαίνεται η υπάλληλος, να βρέχει την άστεγη γυναίκα και να της φωνάζει: “Φύγε! Δεν το ξαναλέω. Φύγε!”, ενώ εκείνη την κοιτά σαστισμένη χωρίς να της απαντά.

Η 44χρονη υπάλληλος ανήρτησε το συγκεκριμένο βίντεο στα social media, ενώ σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της, ισχυρίστηκε πως επρόκειτο για μία ομάδα αστέγων που είχε κατασκηνώσει στο παρκινγκ του καταστήματος, χωρίς να φεύγει.

Ο Abdullah Mufahi, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, απέλυσε την υπάλληλο που εμφανίζεται στο βίντεο μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που το βίντεο έγινε viral. Η άστεγη γυναίκα, σύμφωνα με το nypost, έχει συνδεθεί με τις κατάλληλες υπηρεσίες για να λάβει βοήθεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα