Ποια είναι τα τέσσερα κοινά ζώδια των πιο διάσημων serial killers

Ποια είναι τα τέσσερα κοινά ζώδια των πιο διάσημων serial killers
O Jeffrey Dahmer AP

Έκπληξη προκαλεί η ανακάλυψη μιας TikToker, που υποστηρίζει πως οι πιο γνωστοί κατά συρροή δολοφόνοι μοιράζονται τα ίδια ζώδια.

Οι πιο γνωστοί κατά συρροή δολοφόνοι φαίνεται να μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλύψει οι έρευνες των αρχών. Ωστόσο, μια TikToker ανακάλυψε κάτι ακόμη που φαίνεται να τους συνδέει αφού οι serial killers φαίνεται να έχουν… κοινά ζώδια.

Συγκεκριμένα, η Lauren Elaine Skirvin, μια 38χρονη κοπέλα από το Λος Άντζελες, έφτιαξε μια λίστα με τους πιο διάσημους δολοφόνους και έψαξε τα ζώδιά τους, όπως αυτά προκύπτουν από την ημερομηνία γέννησής τους.

Η 38χρονη ανήρτησε στην συνέχεια ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει πως μόνο τέσσερα ζώδια περιλαμβάνονται σε αυτή τη μακρά λίστα. Τα τέσσερα ζώδια της λίστας είναι: ο Παρθένος, ο Τοξότης, ο Δίδυμος και ο Ιχθύς.

Για παράδειγμα, ο Jeffrey Dahmer και ο Richard Ramirez (The Night Stalker), είναι δίδυμοι, ενώ ο Ted Bundy και ο Ed Kemper είναι τοξότες.

“Για όσους από εσάς δεν πιστεύετε στην αστρολογία, πώς μπορείτε να εξηγήσετε πώς υπάρχουν μόνο τέσσερα ζώδια που περιλαμβάνονται σε αυτή τη μακρά λίστα; Αυτό είναι απίστευτο”, ακούγεται να λέει η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα