Ρωσία: Φωτιά σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στο Σότσι από επίθεση drones
Διαβάζεται σε 1'
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στο Σότσι της Ρωσίας, λόγω επιδρομής ουκρανικών drones. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.
- 03 Αυγούστου 2025 09:30
Περισσότεροι από 120 πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στο Σότσι της Ρωσίας εξαιτίας επιδρομής ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ανακοίνωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Βενιαμίν Κοντράτιεφ μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα Telegram.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αντρέι Πρασούνιν ανέφερε πως μια δεξαμενή πετρελαίου στην περιοχή Άντλερ τυλίχθηκε στις φλόγες από πτώση θραυσμάτων, ευχαριστώντας την αντιαεροπορική άμυνα για την αντίδρασή της προκειμένου να εξουδετερωθεί η απειλή. Κάλεσε τους κατοίκους να παραμείνουν σε εγρήγορση, ενώ διευκρίνισε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.
Η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας ενημέρωσε πως ανεστάλησαν προσωρινά οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Σότσι για λόγους ασφαλείας.