Σουηδία: Ένοπλη επίθεση σε σπίτι – Νεκρή μία 55χρονη και ο δράστης

Διαβάζεται σε 1'
Σουηδία: Ένοπλη επίθεση σε σπίτι – Νεκρή μία 55χρονη και ο δράστης
ISTOCK

Ένοπλη επίθεση σε σπίτι σημειώθηκε σε σπίτι στην πόλη Μπόντεν στη Σουηδία. Νεκρός ο δράστης και μία 55χρονη γυναίκα.

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα, ανήμερα Χριστούγεννα, στην πόλη Μπόντεν στη Σουηδία, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για “σοβαρό περιστατικό με πολλούς τραυματίες”.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των σουηδικών αρχών, σημειώθηκε ένοπλη επίθεση σε σπίτι στην πόλη Μπόντεν, με τον δράστη ηλικίας 20-30 ετών να επιτίθεται στους ενοίκους, σκοτώνοντας μία γυναίκα 55 ετών και τραυματίζοντας ακόμα δύο.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, στην προσπάθειά της να συλλάβει τον δράστη, άνοιξε πυρ και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Η 55χρονη εντοπίστηκε νεκρή ενώ οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Aftonbladet, ο δράστης επιτέθηκε με μπαλτά, αλλά η αστυνομία δεν έχει δημοσιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες για την επίθεση.

Τα αίτια της τραγωδίας ερευνώνται από τις Αρχές, καθώς επίσης και το ενδεχόμενο ο δράστης να γνώριζε τους ενοίκους του σπιτιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα