Στο κάστρο του Ουίνδσορ Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ – Καρέ από τη θερμή υποδοχή
Διαβάζεται σε 4'
Θερμή η υποδοχή του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Στη συνέχεια Τραμπ και Μελάνια συναντήθηκαν με τον βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα
- 17 Σεπτεμβρίου 2025 15:39
Στο κάστρο του Ουίνδσορ προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια.
Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κέιτ, ήταν τα πρώτα μέλη της βασιλικής οικογένειας που υποδέχτηκαν το αμερικανικό προεδρικό ζεύγος, που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τους συνόδευσαν στο Victoria House, όπου συναντήθηκαν με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα.
Ακολούθησε περιήγηση με άμαξες στο κτήμα του Ουίνδσορ.
Στη συνέχεια η βασιλική οικογένεια θα παραθέσει γεύμα στον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του και έπειτα θα επισκεφθούν έκθεση του Royal Collection Trust.
Το απόγευμα το προεδρικό ζεύγος θα καταθέσει στεφάνι στον τάφο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.
Η ημέρα θα ολοκληρωθεί με την αεροπορική επίδειξη από τους Red Arrows, την ακροβατική ομάδα της RAF, και το επίσημο κρατικό δείπνο στην αίθουσα St George’s Hall.