Το call girl από τη Ρωσία που λέει πως ήθελε να τη σκοτώσει ο Πούτιν

Το call girl από τη Ρωσία που λέει πως ήθελε να τη σκοτώσει ο Πούτιν

Η αστυνομία απορρίπτει τους ισχυρισμούς του μοντέλου και του 42χρονου συζύγου της, ότι ήταν θύματα συνωμοσίας κατασκόπων, και προσπαθούν να καταλάβουν αν οι δυο τους "έστησαν" την όλη ιστορία.

Ρωσίδα ισχυριζόταν πως ήταν θύμα της νέας συνωμοσίας που εκτυλίχθηκε στο Salisbury.

Η ίδια ήταν call girl που ο σύζυγός της που επίσης δηλητηριάστηκε μαζί της ήταν εκείνος που κανόνιζε τα ραντεβού της τα οποία κοστολογούνταν 4.000 λίρες τη νύχτα.

Ο Alex King μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μαζί με την 30χρονη Anna Shapiro που επαγγέλλεται “μοντέλο εσωρούχων”.

Όταν δηλητηριάστηκαν έτρωγαν σε εστιατόριο στην ίδια πόλη που δηλητηριάστηκε και ο Ρώσος διπλός κατάσκοπος Sergei Skripal μαζί με την κόρη του.

 

Η Shapiro ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της πως αποτελεί θύμα του ίδιου του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως δήλωσε, στο φαγητό τους είχε τοποθετηθεί ποντικοφάρμακο έτσι ώστε να χάσουν τη ζωή τους στο ιταλικό εστιατόριο Prezzo όπου δειπνούσαν την Κυριακή το βράδυ.

Η αστυνομία απορρίπτει τους ισχυρισμούς του μοντέλου και του 42χρονου, ότι ήταν θύματα συνωμοσίας κατασκόπων, και προσπαθούν να καταλάβουν αν οι δυο τους “έστησαν” την όλη ιστορία. Ο King και η σύντροφός του αναμένεται να καταθέσουν εκ νέου, όταν βελτιωθεί η υγεία του.

 

Η Shapiro δήλωσε πως ήταν υπό 24ωρη αστυνομική επιτήρηση για λόγους ασφαλείας, κάτι που διαψεύδεται. Η Mail Online αποκαλύπτει πως ο King είχε δοσοληψίες με τον καταδικασμένο για μαστροπεία Eddie Davenport, μαζί με τον οποίο οργάνωναν όργια με μοντέλα από τη Ρωσία.

Russian model Anna Shapiro East Anglia News Service

 

Ο ίδιος είχε γραφείο μοντέλων υπό την ονομασία “007” και γνώρισε τη Shapiro σε casting, όταν εκείνη μετακόμισε στο Λονδίνο πριν δέκα χρόνια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο μήνα και στη διεύθυνση κατοικίας τους, οργανώνονταν ομαδικά όργια.

Η Shapiro ισχυρίζεται πως εργάζεται για τη Mossad ως κατάσκοπος και γι’ αυτό μπήκε στο στόχαστρο του Πούτιν. Οι Αρχές φοβήθηκαν μήπως βρίσκονται μπροστά σε μια νέα υπόθεση Skripal, αλλά όπως φαίνεται, η όλη ιστορία έχει άρωμα “ξεκαθαρίσματος” λογαριασμών ή προειδοποίησης μεταξύ νονών νύχτας.

Το Κρεμλίνο αρνήθηκε να σχολιάσει καν το όλο γεγονός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα