Βέλγιο: Δυστύχημα με έναν νεκρό σε λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν παιδιά

default image

Λεωφορείο που μετέφερε 34 παιδιά εξετράπη της πορείας του προκαλώντας το θάνατο ενός εκ των οδηγών

Ένα λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 34 παιδιά από τη Βρετανία εξετράπη της πορείας του και αναποδογύρισε στο Βέλγιο σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας εκ των οδηγών του, γνωστοποίησε μία δήμαρχος της περιοχής που συνέβη το δυστύχημα.

Κανένα από τα παιδιά ή τους έξι ενήλικες που τα συνόδευαν δεν τραυματίστηκε σοβαρά στο δυστύχημα, που σημειώθηκε όταν ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε ένα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε40 κοντά στις ακτές του Βελγίου.

«Ένας οδηγός σκοτώθηκε, ο άλλος έχει τραυματιστεί σοβαρά. Κάποια από τα παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά και έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο και σε τοπικά ιατρικά κέντρα» δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς η Τζάνα Ρόμελ Οπστάελε, δήμαρχος της πόλης Μιντελκέρκε.

Το λεωφορείο το είχε ναυλώσει η βρετανική εταιρεία NST, που οργανώνει σχολικές εκδρομές.

Πηγή: ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα