Βόρεια Καρολίνα: Αναφορές για πυροβολισμούς σε κολλέγιο – Αναζητούνται δύο ύποπτοι

Βόρεια Καρολίνα: Αναφορές για πυροβολισμούς σε κολλέγιο – Αναζητούνται δύο ύποπτοι
Αστυνομία στις ΗΠΑ (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Ειδοποίηση για "ενεργό σκοπευτή" σε κολλέγιο έλαβαν οι αστυνομικές αρχές στη Βόρεια Καρολίνα. Φοιτητές και προσωπικό εκκένωσαν τον χώρο. Ανθρωποκυνηγητό για δύο υπόπτους.

Συναγερμός σήμανε την Πέμπτη (30/03) σε κολλέγιο στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, για πιθανή παρουσία ενόπλου, με τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν δύο υπόπτους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Independent, η αστυνομία του Winston-Salem είπε ότι οι αρχές απάντησαν σε αναφορές για πυροβολισμούς στην πανεπιστημιούπολη του Forsyth Tech Community College στο Winston-Salem της Βόρειας Καρολίνας.

Η διεύθυνση του κολλεγίου έστειλε μια ειδοποίηση για “ενεργό σκοπευτή” προτρέποντας όλους τους φοιτητές, το προσωπικό και τα μέλη του διδακτικού προσωπικού να εκκενώσουν τον χώρο.

“Βιώνουμε μια κατάσταση ενεργού σκοπευτή. Τα όργανα επιβολής του νόμου βρίσκονται καθ’ οδόν επί τόπου. Η πανεπιστημιούπολη είναι σε lockdown με καταφύγιο για όλους τους φοιτητές, τους καθηγητές και το προσωπικό”, ανέφερε η προειδοποίηση.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν υπάρχουν τραυματίες.

Λίγο αργότερα, η αστυνομία έδωσε μια ενημέρωση λέγοντας ότι δεν υπήρχε ενεργός σκοπευτής στην πανεπιστημιούπολη, ενώ η αναζήτηση των δύο υπόπτων συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα