Οχι των Βρετανών.

Οχι των Βρετανών.

Το μακάβριο ντοκιμαντέρ για τη Νταϊάνα δεν "φτούρησε" στην Βρετανία, ενώ το Sex and the city θα μεταφερθεί στον σινεμά. Η τηλεθέαση του Πάσαρη


Sex & The City

Σύμφωνα με δηλώσεις της πρωταγωνίστριας της δημοφιλούς σειράς, Sarah Jessica Parker, στην εκπομπή Entertainment Tonight, το Sex & The City θα γίνει κινηματογραφική ταινία.

National Geographic
Μαζί με το τεύχος Ιουνίου προσφέρεται με το αζημείωτο (12 ευρώ) ο ταξιδιωτικός οδηγός Traveler του National Geographic, αλλά και ένας γεωγραφικός άτλας. Αυτό το μήνα έχει την Κρήτη, τον Ιούλιο θα έχει τις Κυκλάδες.

Channel 9
Το Σάββατο στις 23.00, το Channel 9 θα μεταδώσει το 4ο Figo Allstars, φιλανθρωπικό αγώνα με μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Καλοκαιρινό Tαινιόραμα Lifo
Από σήμερα 7 και έως τις 13 Ιουνίου, η ‘LIFO’ και το ‘Cine Frame Δεξαμενή’ σας προσκαλούν σε ένα πολύ ενδιαφέρον κινηματογραφικό φεστιβάλ, όπου θα προβληθούν 13 αξιόλογες ταινίες σε avant première. Ξεχωρίζουμε το Death Proof του Ταραντίνο και το 28 Weeks Later του Χουάν Κάρλος Φρεσναντίγιο. Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά πρέπει πρώτα να στείλετε SMS. Λεπτομέρειες εδώ.

ALTER
27,3% τηλεθέαση έκανε η συνέντευξη του Πάσσαρη στην Πάνια.

Βιβλίο

Δείτε πιο κάτω τα 25 καλύτερα βιβλία των 25 τελευταίων ετών, σύμφωνα με τους πελάτες της μεγάλης βρετανικής αλυσίδας βιβλιοπωλείων Waterstone (πηγή Καθημερινή):
1. Harry Potter and the Philosopher’s Stone
2. Time Traveler’s Wife
3. Northern Lights
4. Birdsong
5. The Da Vinci Code
6. The Shadow of the Wind
7. Memoirs of a Geisha
8. The Secret History
9. Captain Corelli’s Mandolin
10. The Curious Incident of the Dog
11. Handmaid’s Tale
12. The Kite Runner
13. The Lovely Bones
14. A Prayer for Owen Meany
15. Colour of Magic
16. The Five People You Meet in Heaven
17. Magician
18. Life of Pi
19. Wild Swans
20. The Secret Dreamworld of a Shopaholic
21. The Name of the Rose
22. Angela’s Ashes
23. A Suitable Boy
24. Notes from a Small Island
25. Labyrinth

RT – YouTube
Μετά τα BBC, NBC, Al Jazeera και Reuters, ήρθε η σειρά του αγγλόφωνου Russia Today να εκπέμψει από το YouTube. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του σταθμού, η ιστοσελίδα θα ενημερώνεται καθημερινά με νέο υλικό, ενώ ο σκοπός της συμφωνίας με το YouTube είναι η προσέλκυση νέου κοινού.

No Vogue
Η προσπάθεια να εκδοθεί η Αραβική εκδοχή του δημοφιλούς περιοδικού Vogue, έπεσε στο κενό. Οι υπεύθυνοι του περιοδικού το πάλεψαν αρκετά αλλά κατέληξαν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει σε περιοχές σαν τη Μέση Ανατολή και χώρες σαν τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, γιατί η πλειοψηφία του κόσμου δεν είναι “έτοιμη” για ένα τόσο δυτικό περιοδικό. Άλλωστε ο εκδότης του ‘nude/free’ Playboy στην Ινδονησία, ακόμα τραβιέται σε δίκες.

Στο Λος Άντζελες
Ο Stan Lee, δημιουργός των Spider-Man, X-Men, Fantastic Four, Hulk, Thor, Iron Man, Daredevil, Doctor Strange και άλλων δημοφιλών χαρακτήρων κόμικς, υπέγραψε αποκλειστική συνεργασία με τα Walt Disney Studios, για τη δημιουργία ταινιών, βιβλίων, παιχνιδιών κ.α. Ο 85χρονος Αμερικανός είναι χρυσωρυχείο (βλ. εισπράξεις των ταινιών Spider-Man και X-Men) και στη Disney θα χρησιμοποιήσουν το αστείρευτο ταλέντο και έμπνευσή του για την εμπορική εκμετάλλευση νέων ηρώων δράσης.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες

Ocean’s 13 – Η τρίτη περιπέτεια του Όσιαν και της παρέας του, δια χειρός Στίβεν Σόντερμπεργκ.
The Bubble – Έρωτας μεταξύ ενός Παλαιστινίου και ενός Ισραηλίτη.
Δώσε μου το χέρι σου – Γαλλική κομεντί με την Σαρλότ Γκέινσμπουργκ.
Golden Door – Δραματική ταινία, πάλι με τη Σαρλότ Γκέινσμπουργκ.
Bridge to Terabithia – To βιβλίο φαντασίας της Κάθριν Πάτερσον, στο πανί.

Big Brother
Δεύτερο κρούσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς στο Βρετανικό Big Brother. Η Emily Parr αποκάλεσε (για πλάκα όπως είπε) την συμπαίκτριά της Charley Uchea, ‘nigger’, με αποτέλεσμα η παραγωγή του ριάλιτι να την απομακρύνει από το παιχνίδι αμέσως.

Τέχνη

Απολαύστε (υπομονή στο φόρτωμα της σελίδας).

Witnesses in the Tunnel
Το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ του Channel 4, σχετικά με τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, προβλήθηκε χθες και φάνηκε πως η πλειοψηφία των Βρετανών θέλει να ξεχάσει και δεν έχει καμία όρεξη να δει φωτογραφίες της Lady D, νεκρή. Την εκπομπή την παρακολούθησαν μόλις 3,8 εκατ. τηλεθεατές ενώ το επεισόδιο του ριάλιτι Apprentice που μεταδιδόταν την ίδια ώρα από το BBC1 είχε 6,2 εκατ. τηλεθεατές.

Φωτό της ημέρας

Ο Bob Parker παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι ‘ The Price is Right‘ του CBS για 35 χρόνια. Ο 83χρονος παρουσιαστής αποχαιρετά το κοινό του στις 15 Ιουνίου. Λέτε να ζήσουμε να δούμε τον Μικρούτσικο στις ίδιες στιγμές;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα