Εκτός συνομιλιών Μέρκελ-Σαρκοζί το ευρωομόλογο

default image

Το θέμα της έκδοσης ευρωομολόγου δεν θα συζητηθεί κατά την συνάντηση κορυφής Μέρκελ-Σαρκοζί, δηλώνουν Βερολίνο και Παρίσι

Εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης τόνισε ότι κατά την σημερινή συνάντηση κορυφής της καγκελαρίου Μέρκελ με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί στο Παρίσι δεν θα συζητηθεί το θέμα της έκδοσης ευρωομολόγου γιατί το Βερολίνο θεωρεί ότι δεν είναι καλή ιδέα.

“Η γερμανική κυβέρνηση έχει επαναλάβει ότι δεν θεωρεί πώς τα Ευρωομόλογα έχουν κάποιο νόημα και γι αυτό δεν θα συζητηθεί το θέμα κατά την αυριανή συνάντηση”, είπε ο εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ.

Ανάλογη δήλωση έκανε και το Παρίσι τονίζοντας ότι δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην ατζέντα των συνομιλιών το θέμα της έκδοσης ευρωομολόγου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα