Μπίστης”: Δεν διαλύεται η “Ελιά”

Μπίστης”: Δεν διαλύεται η “Ελιά”
ΑΡΓΟΣ-Εκδήλωση με θέμα: «Η Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη είναι οι πολίτες που θα θελήσουν να την στηρίξουν» με κεντρικούς ομιλητές το Νίκο Μπίστη (εκ των ιδρυτικών στελεχών της «Κίνησης των 58») και το Γεράσιμο Γεωργάτο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στο Άργος στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Παρόντες ήταν ο ΥΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος ,ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς,ο περιφερειακός σύμβουλος Φάνης Στεφανόπουλος και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.Στη φωτογραφία ο Νίκος Μπίστης. (eurokinissi -Βασίλης Παπαδόπουλος) Eurokinissi

Ότι θα είναι υποψήφιος με το ευρύ ευρωψηφοδέλτιο της "Ελιάς" επισήμανε ο Νίκος Μπίστης

“Δεν υπάρχει κανένα “ναυάγιο”. Είναι μια εκτίμηση που προέκυψε από μια αυθαίρετη ενέργεια ορισμένων. Είναι προφανές πού αναφέρομαι, σε μία ανακοίνωση και σε μία τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Βούλγαρη και του κ. Βενιζέλου.

Θέλω να είμαι πολύ σαφής: Δεν ήμασταν σύμφωνοι για τίποτε από αυτά”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο Νίκος Μπίστης, εκφράζοντας τη διαφωνία του με την απόφαση του Γιάννη Βούλγαρη για τους «58» και την «Ελιά».

Όπως είπε ο ίδιος, θα είναι υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο και προσέθεσε: «Λέει η ανακοίνωση ότι θα στηριχθεί το ευρύ ψηφοδέλτιο, το οποίο -και αυτή είναι η είδηση- συγκροτήθηκε χθες με το όνομα που επέμενα “Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη” και το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Συμμετέχουν όλες οι μικρότερες κινήσεις της Κεντροαριστεράς που ήταν μέχρι πρότινος στους “58” και τώρα πάνε εκεί και συνεχίζουμε. Ο κ. Λοβέρδος, ο κ. Μόσιαλος… Πολλοί που ήμασταν στους “58” και δεν συμφωνούμε με αυτό που έγινε, θα είμαστε στο ψηφοδέλτιο αυτό».

Εξήγησε ότι ενώ δεν ήθελε να θέσει υποψηφιότητα τώρα «πρέπει να απαντήσουμε σ’ αυτό που ακούστηκε από μέσα, το ιδεολόγημα ότι μπορούμε να στηρίξουμε ενώ δεν είμαστε μέσα. Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος, τη μάχη τη δίνεις. Κάποιοι άλλοι, θα είμαστε υποψήφιοι. Και έτσι έχουμε τώρα δέκα λόγους παραπάνω γι’ αυτό».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα