ΔΗΜΑΡ: Αποχώρησε ο Ανδρέας Νεφελούδης

ΔΗΜΑΡ: Αποχώρησε ο Ανδρέας Νεφελούδης

Ποιες είναι οι εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ μετά την αποχώρηση και του Ανδρέα Νεφελούδη

Την παραίτησή του από όλα τα Όργανα της Δημοκρατικής Αριστεράς και την αποχώρησή του από το κόμμα ανακοίνωσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ ο Ανδρέας Νεφελούδης, ιδρυτικό μέλος του κόμματος αλλά και του Αριστερού Δικτύου, Κίνηση που ξεκίνησε από τη μειοψηφία του κόμματος.

“Ελπίζω στη στροφή του δρόμου να κοιταχτούμε ξανά στα μάτια όπως παλιά”, ανέφερε στην ομιλία του, στο πλαίσιο της οποίας έκανε λόγο για μία κυβέρνηση με νεοφιλελεύθερο πρόσωπο την οποία νομιμοποιεί με τη συμμετοχή της η ΔΗΜΑΡ.

Ο Ανδρέας Νεφελούδης ήταν μέχρι το πρόσφατο παρελθόν υπεύθυνος του κόμματος για θέματα αυτοδιοίκησης.

Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Αριστερού Δικτύου (μειοψηφική τάση στη ΔΗΜΑΡ) το οποίο έχει επιλέξει να βρίσκεται εντός και εκτός του κόμματος, επιδιώκοντας ευρύτερες πολιτικές διεργασίες.

Σημειώνεται ότι το Δίκτυο είχε εξαρχής ταχθεί κατά της συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση. “Θα ήταν ανέντιμο να συνεχίσω να αποτελώ μία ακόμη ενοχλητική φωνή για το κόμμα. Η ιστορία θα δείξει αν η επιλογή είναι σωστή”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Νεφελούδης.

Πρόκειται για ένα ακόμη πλήγμα στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Αριστεράς μετά την αποχώρηση προ μηνών του Στέφανου Μπαγεώργου, του Γιάννη Μιχελογιαννάκη αλλά και την ανεξαρτητοποίηση με πρωτοβουλία του κόμματος αυτήν τη φορά των δύο βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Παρασκευά Μουτσινά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα