Επικοινωνία Φάμελλου με Ιερώνυμο για τη Μονή Σινά – Οι πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 1'
Επικοινωνία Φάμελλου με Ιερώνυμο για τη Μονή Σινά – Οι πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ
EUROKINISSI

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Μονής του Σινά βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, επικοινώνησε με τον Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο.

Του εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία του για τις εξελίξεις ως προς το ιδιοκτησιακό της Μονής του Σινά και ταυτόχρονα τον ενημέρωσε για τις θέσεις που έχει εκφράσει δημόσια τόσο ο ίδιος, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τον ενημέρωσε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα καταθέσει κοινοβουλευτική ερώτηση, ώστε να υπάρξει ο αναγκαίος σεβασμός στο ιδιοκτησιακό της Μονής του Σινά.

Παράλληλα, τον ενημέρωσε για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να υπάρξει κοινή κοινοβουλευτική και υπερκομματική αποστολή που θα επισκεφθεί τη Μονή του Σινά, καθώς η χώρα οφείλει να αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το ιδιοκτησιακό της Μονής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα