Για μπάνια οι βουλευτές μας: Έληξαν πρόωρα οι εργασίες της Ολομέλειας

Για μπάνια οι βουλευτές μας: Έληξαν πρόωρα οι εργασίες της Ολομέλειας
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συνέχιση της συζήτησης στη Βουλή επί του κρατικού προϋπολογισμού για το 2014.(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΝΟΣ) Eurokinissi

Έληξαν το απόγευμα της Τετάρτης οι εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής, με τη θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος. Αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Θυροκολλήθηκε στη Βουλή το Προεδρικό Διάταγμα για την κήρυξη της λήξης των εργασιών της Β΄ Συνόδου της ΙΕ Βουλευτικής Περιόδου. Οι εργασίες των θερινών τμημάτων της Βουλής αναμένεται να αρχίσουν σε περίπου δύο εβδομάδες.

Ως εκ τούτου αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής.

Την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στο ενδεχόμενο να κλείσει η Ολομέλεια της Βουλής και να ξεκινήσουν τις εργασίες τους τα θερινά τμήματα, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης ο οποίος συναντήθηκε για το θέμα με τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ζήτησε να μην προχωρήσει μια τέτοια απόφαση.

“Καταγγέλλουμε αυτές τις προθέσεις της κυβέρνησης, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι πάμε αιφνιδιαστικά και εσπευσμένα σε λήξη της Συνόδου” δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης στους δημοσιογράφους.

“Εμείς θεωρούμε πως αν η κυβέρνηση θέλει να κλείσει την Ολομέλεια, αυτό θα πρέπει να γίνει μόνο για εκλογές”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα