Γλέζος: “Έχουμε ευθύνη που δεν έχουμε πείσει τον κόσμο να ρίξει την κυβέρνηση”

Ευθύνες σε όλους, που δεν έχει πειστεί ο πολίτης να ρίξει την κυβέρνηση ακόμα, καταλόγισε ο Μανώλης Γλέζος (Vid)
- 12 Σεπτεμβρίου 2013 20:12
“Έχουμε ευθύνη που δεν έχουμε πείσει τον κόσμο να ρίξει την κυβέρνηση”, δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος συμπληρώνοντας μάλιστα πως την πρωταρχική ευθύνη την έχει ο ίδιος.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Ρένα Δούρου συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για το ολοκαύτωμα της Βιάννου αλλά και στο συνέδριο για τις Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, στην Κρήτη.
Από την πλευρά της η Ρένα Δούρου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα για το πρωτογενές πλεόνασμα παρατήρησε ότι “είναι εύκολο για οποιονδήποτε από μας να δει ότι όλα αυτά που επιχειρεί με τα τεχνάσματά του ο κ. Σταϊκούρας δεν υφίσταται και δεν ευσταθούν”.