Καραγκούνης για Τσίπρα: Η Ελλάδα καίγεται και αυτός παραληρεί

Καραγκούνης για Τσίπρα: Η Ελλάδα καίγεται και αυτός παραληρεί
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη παυλόπουλου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, στο Προεδρικό Μέγαρο. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Ευρωκίνηση

Σφοδρή επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη στον Έλληνα πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του στο υπουργείο Άμυνας

Αφού κατάντησε την Ελλάδα χώρα του πενηντάρικου και άφησε σκόπιμα τους υπερήλικες συνταξιούχους να ξεροσταλιάζουν κάτω από τον ήλιο, μπροστά σε κλειστές τράπεζες και σε ατέλειωτες ουρές, σήμερα μας διαβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι είναι θεματοφύλακας της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού – ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης.

«Ο άνθρωπος που δεν πρόσεξε τη χώρα όταν ήταν στα καλά της, θα την προσέξει τώρα που την κατάντησε στα χάλια της; Η Ελλάδα καίγεται και αυτός παραληρεί», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ. «Και όλοι εμείς οι υπόλοιποι – για να παριστάνει αυτός τον Τσε Γκεβάρα – θα πρέπει να ζήσουμε τις οικογένειές μας με ένα πενηντάρικο», συμπλήρωσε σημειώνοντας ότι μέσα στη σύγχυση «ο υπουργός του επικαλείται και το στρατό σαν ‘παράγοντα εσωτερικής σταθερότητας».

 «Τι νοσταλγεί άραγε ο υπουργός και γιατί σιώπησε ο πρωθυπουργός;» σχολιάζει ο κ. Καραγκούνης.

Πηγή: ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα