Κουμουτσάκος: Δεν είναι τώρα η ώρα αλλαγής του εκλογικού νόμου

Κουμουτσάκος: Δεν είναι τώρα η ώρα αλλαγής του εκλογικού νόμου
Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος Eurokinissi

"Συνολικά πρέπει να μας απασχολήσει ο εκλογικός νόμος ως τμήμα μια ευρύτερης συζήτησης με νηφαλιότητα" δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7

Για τις εντάσεις στο Αιγαίο και τις προκλήσεις της Τουρκίας, το Σκοπιανό ζήτημα αλλά και τον εκλογικό νόμο, μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Για τη διεμβόλιση του ελληνικού πλοίου, είπε συγκεκριμένα: “Πρωτόγνωρο το γεγονός της διεμβόλισης του πλοίο μας. Πρωτόγνωρα και καινούργια όλα αυτά. Επομένως, η παρατεταμένη ένταση δημιουργεί προϋποθέσεις επεισοδίου από ατύχημα. Δεν πιστεύω ότι η Τουρκία έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο”.

Για το Σκοπιανό ζήτημα ανέφερε: “Πρέπει το ζήτημα αυτό να βρει τη λύση του. Όχι η οποιαδήποτε λύση. Ναι, στρατηγική επιδίωξη είναι να λυθεί το θέμα και οι σκοπιανοί να μπουν στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Οι όροι όμως θα μπουν με μεγεθυντικό βαθμό”.

Τέλος, για τον εκλογικό νόμο είπε: “Είναι ένα βήμα ευρύτερης πολιτικής προσπάθειας να απορυθμίσει το πολιτικό περιβάλλον. Είμαστε αρνητικοί σε αυτήν την απόφαση. Δεν είναι τώρα η ώρα. Συνολικά πρέπει να μας απασχολήσει ο εκλογικός νόμος ως τμήμα μια ευρύτερης συζήτησης με νηφαλιότητα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα