Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης μοιάζει όλο και περισσότερο με το Σαμαρά

Η είσοδος στο Μέγαρο Μαξίμου
Η είσοδος στο Μέγαρο Μαξίμου MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Μέσω non paper κυβερνητικές πηγές εξαπολύουν νέα επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ με αφορμή τη δήλωση του στον ΣΕΒ ότι θα φέρει επενδύσεις 100 δισ ευρώ και τον αποκαλούν ειρωνικά "ιεραπόστολο των επενδύσεων"

Νέα επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει η κυβέρνηση μέσω non paper, αυτή τη φορά με αφορμή τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον ΣΕΒ.

«Ο ιεραπόστολος των επενδύσεων, κ. Μητσοτάκης, μοιάζει όλο και περισσότερο με τον καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά» αναφέρει το κυβερνητικό non paper, σημειώνοντας ότι «έφτασε να επαναλάβει το ανέκδοτο του 2014, πως θα φέρει επενδύσεις 100 δισ. ευρώ».

«Η ικανότητά τους να προσελκύσουν επενδύσεις εξάλλου φάνηκε από την απώλεια 25% του ΑΕΠ την περίοδο 2010-2014» προσθέτει, συνεχίζοντας: «Τον ενημερώνουμε ότι το 2017 καταγράφηκε ρεκόρ δεκαετίας στις ξένες άμεσες επενδύσεις».

Και καταλήγει: «Αυτό που δεν διευκρίνισε ο κ. Μητσοτάκης είναι εάν τα 100 δισ. επενδύσεις θα έρθουν μέσω της ίδιας offshore που χρηματοδότησε την εταιρία της συζύγου του και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Επενδύσεις, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Ως πρωθυπουργός θα γίνω ιεραπόστολος για την προσέλκυση επενδύσεων

ADVERTISING

SHARE: