Μητσοτάκης: “Δεν θα πλακώνουμε τους αντιπάλους μας στα μπουνίδια”

Διαβάζεται σε 1'
Μητσοτάκης: “Δεν θα πλακώνουμε τους αντιπάλους μας στα μπουνίδια”
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού

Ανάχωμα σε αυτούς που καπηλεύονται τη χριστιανική πίστη, ζήτησε ο πρωθυπουργός μετά την επίσκεψη με τον Ιερώνυμο σε δομές της Εκκλησίας.

Νέο μήνυμα στους δυσαρεστημένους δεξιούς και θρήσκους ψηφοφόρους έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψη μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο σε δομές της Εκκλησίας.

Ο πρωθυπουργός άφησε αιχμές κατά του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης,  Κυριάκου Βελόπουλου και του προέδρου της Νίκης Δημήτρη Νάτσιου, που “απείλησαν” τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ενόψει Πάσχα με αφορμή το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών .

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε : “Να στήσουμε ένα ανάχωμα σε αυτούς που με τον πιο πρόστυχο τρόπο καπηλεύονται την Χριστιανική πίστη.”

Σχολίασε μάλιστα: “Λες και κάποιοι είναι περισσότερο Χριστιανοί από κάποιους άλλους. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα που διχάζουν τους Έλληνες.

Και κατέληξε: “Ειδικά σε μια συγκυρία που πρέπει να είμαστε ενωμένοι, μπορεί να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι αλλά δεν είμαστε εχθροί. Μπορεί να διαφωνούμε αλλά ούτε θα βριζόμαστε, ούτε θα πλακώνουμε τους αντιπάλους μας στα μπουνίδια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα