ΝΔ: Με ποιους συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του κ. Μαδούρο

default image

Με αφορμή ρεπορτάζ ότι κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας προσγειώθηκε το Σάββατο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά από την κυβέρνηση να απαντήσει για ποιον ακριβώς λόγο έδωσε άδεια προσγείωσης στο εν λόγω αεροσκάφος.

“Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας προσγειώθηκε το Σάββατο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και παρέμεινε στην Αθήνα για 4 ώρες στη διάρκεια των οποίων ο ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Μαδούρο έκανε κάποιες συναντήσεις” σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση και ζητά από την κυβέρνηση να απαντήσει “για ποιον ακριβώς λόγο έδωσε άδεια προσγείωσης στο εν λόγω αεροσκάφος, όταν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το αρνήθηκαν, και με ποιους ακριβώς συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του κ. Μαδούρο;».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ το συγκεκριμένο αεροσκάφος απογειώθηκε από τον προεδρικό διάδρομο στο αεροδρόμιο Μαικετία του Καράκας με αρχικό προορισμό το νησί «Μαργαρίτα» της Καραϊβικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτό επέβαινε ο υπουργός Εξωτερικών του Νικολάς Μαδούρο, Χόρχε Αρεάσα, ο οποίος έκανε μια συνάντηση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα