ΝΔ: Να σταματήσουν να θριαμβολογούν για τις αποτυχίες τους

ΝΔ: Να σταματήσουν να θριαμβολογούν για τις αποτυχίες τους
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Σκληρή απάντηση στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη εξέδωσε η ΝΔ κάνοντας λόγο για προπαγάνδα και προσπάθεια εξαπάτησης

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκο δήλωσε ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα θεμελιώδη μεγέθη της οικονομίας χειροτερεύουν δραματικά.

«Μετά την αναγκαστική ολιγοήμερη σιωπή λόγω των εορτών του Πάσχα, το θράσος και η προπαγάνδα της κυβέρνησης επέστρεψαν. Επιχειρούν και πάλι εξαπάτηση», ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος.

Δίνοντας απάντηση στην κυβερνητική εκπρόσωπο Ο. Γεροβασίλη υπενθύμισε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πριν από ένα χρόνο προέβλεπε ανάπτυξη 2,9% ενώ σήμερα προβλέπει ύφεση 0,3%, μείωση της ανεργίας στο 23,2% ενώ σήμερα την προβλέπει στο 24,7% και μείωση του δημοσίου χρέους στο 173,5% του ΑΕΠ ενώ σήμερα προβλέπει αύξησή του στο 182,8% του ΑΕΠ.

«Ας σταματήσουν να θριαμβολογούν για τις αποτυχίες τους που πληρώνουν ακριβά όλοι οι Έλληνες», πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα