Ντοκουμέντο: Όταν ο Κασιδιάρης παραδέχεται ότι ‘το σηκώνει το χέρι’

Ντοκουμέντο: Όταν ο Κασιδιάρης παραδέχεται ότι ‘το σηκώνει το χέρι’

Καμία έκπληξη. Ένα βίντεο για όσους "έπεσαν από τα σύννεφα" μετά τη χθεσινή επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στον Νίκο Δένδια μέσα στο κοινοβούλιο (Vid)

“Ενίοτε το σηκώνουμε το χέρι, δεν έχουμε πρόβλημα να το πούμε”. Τάδε έφη Ηλίας Κασιδιάρης, όχι μία αλλά πολλές φορές, δείχνοντας πως στηρίζει τον μισαλλόδοξο λόγο του με τις πράξεις βίας. Και τούμπαλιν.

Στο παρακάτω βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος, καταγράφεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε ομιλίες του σε εγκαίνια γραφείων Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο (18/11/2012), στα Τρίκαλα (30/9/2012) και στον Αλμυρό (28/9/2012).

Η ρητορική μίσους που ακολουθεί ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης, είναι ξεκάθαρη και μας θυμίζει τα αυτονόητα. Ότι πρόκειται για ένα νεοναζιστικό μόρφωμα που παρότι διατείνεται πως διέπεται από “πατριωτικές ιδέες”, είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να επιτεθεί εναντίον της ίδιας της δημοκρατίας. Πράγμα που έχει επαναλάβει πολλάκις.

Τα πλάνα για όσους “πέφτουν από τα σύννεφα” (αν έχουν μείνει ακόμη άτομα που δηλώνουν “παραπλανημένοι” από τις εξαγγελίες της Χ.Α.). Όπως θα δείτε, ο Ηλίας Κασιδιάρης παραδέχεται ότι πολλοί ψηφοφόροι της Χ.Α., τους λένε “μπράβο” για τους ξυλοδαρμούς και τις επιθέσεις.

Σε άλλο σημείο λέει “μας λένε μπείτε μέσα και πλακώστε τους όλους στο ξύλο. Φοβούνται ότι άμα τύχει, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, το σηκώνουμε το χέρι μας. Τους προσβάλουμε μέσα στη Βουλή και λέμε, “δεν θα μιλήσει κανένας τώρα;”. Δεν το έχετε δει αυτό; Βάζουν τον μπουμπούκο να τσιρίζει μήπως σηκωθεί κανένα χέρι και πέσει στο κεφάλι του”.

Στη συνέχεια δηλώνει πως πρέπει να διαφυλάξουν “τη νομική υπόσταση του κόμματος”. “Το ξέρουν πως το σηκώνουμε το χέρι, μην τους αφήσουμε να το εκμεταλλευτούν”, αναφέρει ο Η. Κασιδιάρης. Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν πλήρως τις προθέσεις του μορφώματος και την πραγματική ιδεολογία που κρύβει κάτω από το δήθεν δημοκρατικό του προσωπείο.

Θυμίζουμε ότι χθες, Δευτέρα, ο κ. Δένδιας μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε τι έγινε την ώρα της επίθεσης. Περιγράφοντας το χρονικό του επεισοδίου ο Νίκος Δένδιας απεκάλυψε ότι ο Κασιδιάρης του επιτέθηκε χωρίς τον παραμικρό λόγο. “Δεν υπήρξα με κανένα τρόπο πρόξενος του επεισοδίου. Το αδίκημα που επιτέλεσα ήταν να περάσω μπροστά από τον Κασιδιάρη”, δήλωσε ο κ. Δένδιας και τόνισε ότι ο Κασιδιάρης του είπε “που πας ρε;” και άρχισε να  υβρίζει τον ίδιο, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρώην υπουργό της ΝΔ Μάκη Βορίδη με αφορμή την υπόθεση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

“Με έσπρωξε και με τα δύο χέρια και μου είπε: “δεν βλέπεις ότι μιλάω;”, πρόσθεσε ο κ. Δένδιας και ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι και άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και του εκτόξευσαν νερά ενώ αρκετοί από αυτούς τον εξύβριζαν.

Ο Νίκος Δένδιας χαρακτήρισε, μάλιστα, “ανατριχιαστική” και την τοποθέτηση του χρυσαυγίτη Λαγού ο οποίος  δικαιολόγησε πλήρως τη βία του Κασιδιάρη. “Με την τοποθέτησή του ο Λαγός αναγνώρισε δικαίωμα της αυτοδικίας. Ελπίζω να γίνει αντιληπτό στην ελληνική κοινωνία ότι η Δημοκρατία που αποκαταστάθηκε το 1974 δεν είναι ένα πολίτευμα δεδομένο. Έχουμε υποχρέωση να προασπίζουμε τους δημοκρατικούς κανόνες και συμπεριφορές”, συμπλήρωσε ο Νίκος Δένδιας.

Βίντεο: JailGoldenDawn

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα