ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ καλύπτει την απαράδεκτη συμπεριφορά Λαζαρίδη

Διαβάζεται σε 2'
ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ καλύπτει την απαράδεκτη συμπεριφορά Λαζαρίδη
ΠΑΣΟΚ EUROKINISSI

Το ΠΑΣΟΚ απαντά στην ανακοίνωση της ΝΔ, κατηγορώντας την ότι καλύπτει την επιθετική συμπεριφορά του Μακάριου Λαζαρίδη στην εξεταστική

«Χρειάστηκε μισή ημέρα για να καλύψει η Νέα Δημοκρατία την ανεκδιήγητη συμπεριφορά του εισηγητή της στην εξεταστική επιτροπή, Μακάριου Λαζαρίδη», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Αναφέρει ότι «χαρακτηρίζουν ψέματα το γεγονός ότι ο κ. Λαζαρίδης κινήθηκε επιθετικά φωνασκώντας εναντίον του μάρτυρα, όταν διακόπηκε η συνεδρίαση», για να σημειώσει: «Άραγε αυτά τους περιέγραψε ο κ. Νικολόπουλος ο Πρόεδρος της Επιτροπής, που γύρισε άρον άρον στην αίθουσα για να παρέμβει; Δεν διάβασαν στα πρακτικά της συνεδρίασης τι δήλωσαν όσοι βουλευτές παρενέβησαν για να συγκρατήσουν τον κ. Λαζαρίδη; Γιατί κάνουν επιλεκτική κοπτοραπτική στα όσα αφηγήθηκε για το συμβάν ο ίδιος ο μάρτυρας;».

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ «το πιο προβληματικό και ανησυχητικό, όμως, στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι η φιλελεύθερη παράταξη όχι μόνο ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, αλλά τις υπερασπίζεται και τις βάζει στην βιτρίνα της. Η κάλυψη τέτοιου είδους πρακτικών είναι συνενοχή».

Το ΠΑΣΟΚ με την απάντηση του προς τη ΝΔ επαναλαμβάνει: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός ας πάρουν τις αποφάσεις τους αν θα μηνύσουν το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πολιτική κριτική που τους ασκεί». «Θα είναι ένα ακόμη σκαλοπάτι στον κατήφορο της αλαζονείας και της καθεστωτικής τους αντίληψης», προσθέτει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα