Πέθανε ο Δημήτρης Τσίγκας

Πέθανε ο Δημήτρης Τσίγκας
Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κ. ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ EUROKINISSI

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Τάκης Τσίγκας, στέλεχος του ΚΚΕ, που είχε διατελέσει διευθυντής και αρχισυντάκτης του Ριζοσπάστη

“Έφυγε” πρόωρα από τη ζωή, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο ο Δημήτρης (Τάκης) Τσίγκας ο οποίος διετέλεσε διευθυντής και αρχισυντάκτης του Ριζοσπάστη και διευθυντής του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού του ΚΚΕ.

Ο Τάκης Τσίγκας γεννήθηκε στα Γιάννενα στις 14 Μαΐου 1953, όπου τέλειωσε το δημοτικό σχολείο (Καπλάνειος Σχολή) και το γυμνάσιο (Ζωσιμαία Σχολή).

Στο 14ο Συνέδριο του ΚΚΕ εκλέχτηκε μέλος του ΠΓ της ΚΕ και ανέλαβε διευθυντής του Ριζοσπάστη.

Στο 15ο Συνέδριο επανεκλέχθηκε μέλος της ΚΕ, με ευθύνη της αρχισυνταξίας του Ριζοσπάστη.

Το διάστημα 2007 – 2013, διετέλεσε διευθυντής του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού του Κόμματος.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη ανακοίνωσε την πρόωρη απώλεια του Δημήτρη (Τάκη) Τσίγκα εκφράζοντας ταυτόχρονα τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγό του Μαρίνα, στις δύο του κόρες και τους οικείους του.

Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει την Πέμπτη 27 Μαρτίου και ώρα 3.30 μ.μ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα