Συνάντηση Δένδια – Μπόλτον: “Ενίσχυση της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας – ΗΠΑ”

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μπόλτον τόνισε ότι συζήτησε με τον Έλληνα ΥΠΕΞ τις "προτεραιότητες της νέας ελληνικής κυβέρνησης και τη συνεχιζόμενη ενίσχυση της στρατηγικής σχέσης" μεταξύ των δύο χωρών.
- 18 Ιουλίου 2019 08:28
Συνάντηση με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον, είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ουάσιγκτον.
Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μπόλτον τόνισε ότι συζήτησε με τον Έλληνα ΥΠΕΞ τις «προτεραιότητες της νέας ελληνικής κυβέρνησης και τη συνεχιζόμενη ενίσχυση της στρατηγικής σχέσης» μεταξύ των δύο χωρών.
Χθες ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε και με τον γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ, στον οποίο μετέφερε τις ευχαριστίες της ελληνικής κυβέρνησης για την προώθηση του νομοσχεδίου «East Med Act».