Συνεδρίαση της ΠΕ της ΝΔ: Η ομιλία Μητσοτάκη – LIVE ΕΙΚΟΝΑ
Διαβάζεται σε 2'
Η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, που συνεδριάζει για την εκλογή νέου γραμματέα.
- 16 Ιουνίου 2025 18:03
Η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας συνεδριάζει σήμερα με θέμα την εκλογή νέου γραμματέα.
Υπενθυμίζεται πως για τη θέση έχει προταθεί ο βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας.
Στην ομιλία του στην ΠΕ της ΝΔ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να περιγράψει την πολιτική της κυβέρνησης τα τελευταία έξι χρόνια, με αρκετές αναφορές στην εξωτερική πολιτική.
Παράλληλα, θα βάλει το πλαίσιο για τα δύο χρόνια μέχρι τις εκλογές του 2027, ενώ θα ανοίξει και τον ορίζοντα για τις αλλαγές της επόμενης τετραετίας. Αναφορά θα κάνει και στην κατάσταση της αντιπολίτευσης, όπως προκύπτει από τον συσχετισμό με τα Τέμπη, δίνοντας και μια γεύση της στάσης της ΝΔ στη Βουλή.
Στο σημείο αυτό αναμένεται να εξηγήσει γιατί υπάρχει και αυτή η πολυδιάσπαση, σημειώνοντας ότι είναι αποτέλεσμα της διεμβολιστικής πολιτικής της κυβέρνησης.
Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει για την ταυτότητα της ΝΔ σήμερα, επικαιροποιώντας την πολιτική της διακήρυξη.