Σβίγγου: Στη ΝΔ δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο

Σβίγγου: Στη ΝΔ δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ρ.Σβίγκου Eurokinissi

Δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση Αϊβαλιώτη περί αιχμαλώτων πολέμου η Ράνια Σβίγγου η οποία τοποθετήθηκε μέσω twitter.

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγγου, τις δηλώσεις υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, περί αιχμαλώτων πολέμου, ενώ υποστήριξε ότι “στη ΝΔ δεν μπορούν να κρύψουν τον πραγματικό τους πρόσωπο”.

Συγκεκριμένα σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης ανέφερε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και πρέπει να το αποδείξουμε όλοι μας με τη στάση μας. Υπάρχει και η σύμβαση της Γενεύης, η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων, είτε των πραγματικών, είτε των πολιτικών».

Με βάση την συγκεκριμένη αναφορά η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σε tweet: ” Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ “αιχμαλώτους πολέμου” αλλά μας “καθησυχάζει”ότι θα … σεβαστεί τη Σύμβαση της Γενεύης! Παρά τις εντολές για σεμνότητα και μετριοπάθεια, δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα