Το Deadpool 2 σπάει τα ταμεία

Το Deadpool 2 σπάει τα ταμεία
Ο Deadpool μαζί με τον Cable Facebook

Ο διάσημος αντι-ήρωας μέσα από τη χορταστική και γεμάτο χιούμορ δεύτερη ταινία του, κατάφερε να σκαρφαλώσει στη τέταρτη θέση της λίστας με τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές R-rated ταινίες

Το Deadpool 2 συνέχισε την ανοδική του πορεία στα box office καταγράφοντας νούμερα που καθιστούν τη ταινία μια από τις καλύτερες και πιο κερδοφόρες στο είδος της (R-Rated) (δεν επιτρέπεται σε ηλικίες κάτω των 17 να τη παρακολουθήσουν στο σινεμά χωρίς τη συνοδεία ενήλικου).

Η ταινία συγκέντρωσε ακόμα 23,3 εκατομμύρια στη τρίτη εβδομάδα της κυκλοφορίας της, καταφέροντας μέσα στις πρώτες 17 μέρες το διόλου αμελητέο ποσό των 254 εκατομμυριών. Έσοδα τα οποία λίγο πολύ αγγίζουν αυτά της πρώτης ταινίας (285 εκατομμύρια).

Το γεγονός αυτό υποδηλώνει ότι η και η δεύτερη ταινία του αντισυμβατικού αντι-ήρωα τα πηγαίνει εξίσου καλά με τη πρώτη. Τη δεδομένη χρονική στιγμή παίζει μόνη της στη κατηγορία των R-rated ταινιών, δεδομένου ότι τα αντίπαλη δεη όπως το franchise του Purge, και οι Απίθανοι 2 είναι πολύ πιθανό να κινηθούν σε πιο χαμηλά επίπεδα. Η μεγαλύτερη ”απειλή” ακούει στο όνομα Jurassic World: The Fallen Kingdom , όπου και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σε αυτό το σημείο, εν αναμονή και του τελικού αριθμού των εσόδων από το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αμερική, το Deadpool θα κλείσει με κέρδη 300 εκατομμυρίων, καθιστώντας την ως τη τέταρτη μεγαλύτερη R-rated ταινία όλων των εποχών, πίσω μόνο από το American Sniper (350 εκατομμύρια τη περίοδο 14-15), το It (327 εκατομμύρια), τη πρώτη ταινία του Deadpool (363 εκατομμύρια το 2016) και τέλος το Passion of the Christ (373 εκατομμύρια το 2004). Όπως συμβαίνει στα περισσότερα sequel το Deadpool 2 τα πηγαίνει καλύτερα από το προκάτοχό του (μακριά από την Αμερική) με κέρδη 598 εκατομμυρίων παγκοσμίως) και φυσικά αναμένεται να σπάσουν το φράγμα των 600 εκατομμυρίων.

Όσον αφορά τα συνολικά κέρδη στα Box Office, φιγουράρει μέχρι στιγμής, πίσω από το Passion of the Christ ($611 το 2004) το Logan ($620 το 2017), το It ($700m), το The Matrix Reloaded ($742 εκατομμύρια δολάρια 2003), το Deadpool ($783m in 2016) και τέλος το βίαιο Wolf Warrior ($850 εκατομμύρια το 2017). Εφόσον η δεύτερη ταινία συνεχίσει έτσι, τότε εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική, ενώ συνολικά θα φτάσει περίπου στα 698 εκατομμύρια, γεγονός που θα το εντάξει στις τρεις πιο κερδοφόρες ταινίες του 2018 (όλες ανήκουν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel) μαζί με το Avengers: Infinity War και το Black Panther.

Το official ποστερ της ταινίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα