RAILWAY FESTIVAL: Το απόλυτο εναλλακτικό event της Ηλείας με άρωμα από Διάφανα Κρίνα

Διαβάζεται σε 4'
RAILWAY FESTIVAL: Το απόλυτο εναλλακτικό event της Ηλείας με άρωμα από Διάφανα Κρίνα

Το Railway Festival επιστρέφει στο Βαρθολομιό στις 4 Αυγούστου με ελεύθερη είσοδο και headliner τον Παναγιώτη Μπερλή από τα Διάφανα Κρίνα.

Το Railway Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ εναλλακτικής μουσικής στην Ηλεία, επιστρέφει δυναμικά και φέτος τον Αύγουστο!

Στο γνώριμο και ατμοσφαιρικό σκηνικό του Πάρκου του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού στο Βαρθολομιό – ανάμεσα σε αιωνόβια δέντρα και τις ιστορικές αποθήκες του ΑΣΟ – θα συναντηθούμε ξανά για μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2025, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΡΛΗΣ (Διάφανα Κρίνα)

Ο ήχος της ποίησης, η φωνή μιας γενιάς

Ο Παναγιώτης Μπερλής, ο μαέστρος του θρυλικού συγκροτήματος Διάφανα Κρίνα, επιστρέφει στο Railway Festival με το νέο του σχήμα – κουβαλώντας μαζί του όλη την ατμόσφαιρα, την ένταση και τη συγκίνηση που χαρακτήρισε το συγκρότημα-σύμβολο της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια των Διάφανων Κρίνων, επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία, καθώς και διασκευές τραγουδιών που αποτέλεσαν έμπνευση για εκείνον και την πορεία της μπάντας.

Μια εμφάνιση-σταθμός για το φετινό φεστιβάλ, που υπόσχεται να συγκινήσει και να συνεπάρει κάθε ακροατή – παλιό και νέο.

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΦΕΑΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ

Η Φιλαρμονική «Ορφέας» με τον μαέστρο Παναγιώτη Ζεφειρόπουλο συμμετέχει για πρώτη φορά στο φεστιβάλ, παρουσιάζοντας ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με διασκευές από George Michael μέχρι Beatles, σε ένα μουσικό πάντρεμα κλασικού και σύγχρονου ήχου. Ένα μουσικό «άνοιγμα» που δεν πρέπει να χάσετε.

ROUTE 55

Αγαπημένοι του τοπικού κοινού, οι Route 55 επιστρέφουν δυναμικά μετά την εκρηκτική τους εμφάνιση στο περσινό φεστιβάλ. Με κλασικές rock διασκευές από τα ’60s και ’70s και αστείρευτη ενέργεια, υπόσχονται άλλη μια αξέχαστη βραδιά.

Παράλληλες Δράσεις

Όπως κάθε χρόνο, το φεστιβάλ δεν είναι μόνο μουσική. Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν δραστηριότητες όπως face painting, παιχνίδια στο πάρκο και πολλές ακόμα εκπλήξεις – γιατί κάθε γενιά αξίζει τις δικές της όμορφες αναμνήσεις. (Η επιβεβαίωση των φετινών δράσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.)

Το Railway Festival 2025 πραγματοποιείται από τον πολιτιστικό σύλλογο Η ΗΩΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμου Πηνειού. Η επιτυχία και η αρτιότητα του φεστιβάλ οφείλεται επίσης στην ευγενική χορηγία και την έμπρακτη στήριξη των τοπικών επιχειρηματιών, οι οποίοι αγκαλιάζουν αυτή την πρωτοβουλία και συμβάλλουν καθοριστικά στην υλοποίησή της. Αυτή η συλλογική προσπάθεια αναδεικνύει το πνεύμα συνεργασίας και τη δέσμευση όλων των φορέων για την πολιτιστική ανάπτυξη και την προβολή της περιοχής της Ηλείας.

Παναγιώτης Μπερλής
Παναγιώτης Μπερλής

Η είσοδος είναι δωρεάν, χάρη στην πολύτιμη στήριξη των εθελοντών, των χορηγών και της τοπικής κοινωνίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι κρατούν το Railway Festival ζωντανό – κάθε καλοκαίρι, με ακόμα περισσότερη ψυχή.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα