Γιάννης Καλατζόπουλος: Εγκαταλείπει την υποκριτική – “Μη με δείτε να ξεχνάω τα λόγια μου”

Γιάννης Καλατζόπουλος: Εγκαταλείπει την υποκριτική – “Μη με δείτε να ξεχνάω τα λόγια μου”
Γιάννης Καλατζόπουλος PAPADAKIS PRESS

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας Γιάννης Καλατζόπουλος ανακοίνωσε πως ολοκληρώνει την πορεία του στην υποκριτική. Η ανάρτησή του στο Facebook.

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την υποκριτική μετά τις παραστάσεις “Ματωμένος Γάμος” και “Μάγισσες του Σάλεμ” γνωστοποίησε μέσω Facebook ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας Γιάννης Καλατζόπουλος.

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης ανακοίνωσε πως ολοκληρώνει την πορεία του ως ηθοποιός και θα συνεχίσει να ασχολείται με το κομμάτι της σκηνοθεσίας και της συγγραφής, εάν υπάρξει κάτι που τον ενδιαφέρει.

Γιάννης Καλατζόπουλος PAPADAKIS PRESS

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλατζόπουλου:

Λοιπόν, η Τέχνη του Ηθοποιού είναι εφήμερη, κάποτε τελειώνει και δεν μένει τίποτα, γιατί ακόμα κι αν κάποιος έχει αφήσει ταινίες ή βιντεοσκοπημένες παραστάσεις, αυτά δεν είναι παρά η σκιά της Τέχνης του, η οποία μόνο ζωντανά, μπροστά σε ζωντανό Κοινό μπορεί να υπάρξει. Γιατί σας τα λέω αυτά τα γνωστά και τετριμμένα; Ε, γιατί λέω να πηγαίνω κι εγώ σιγά-σιγά, μεγάλωσα πια, καλύτερα να μη με δείτε κι εμένα να ξεχνάω τα λόγια μου. Θα ολοκληρώσουμε με το καλό την περιοδεία μας του “Ματωμένου Γάμου”, θα επαναλάβουμε και για δυο μήνες τον ερχόμενο χειμώνα τις “Μάγισσες του Σάλεμ” και τέρμα ο ηθοποιός. Θα συνεχίσω να γράφω και ίσως να σκηνοθετώ αν υπάρχει κάτι που να μ’ ενδιαφέρει πραγματικά. Ευχαριστώ όλους τους δασκάλους, συναδέλφους και συνεργάτες που δουλέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, ευχαριστώ κι εκείνους που μου πρότειναν πολύ ωραίες συνεργασίες για του χρόνου. Ευχαριστώ βέβαια και τους θεατές και τους εύχομαι να παραμείνουν θεατρόφιλοι και να μη μπερδεύουν το Θέατρο με το χρηματιστήριο -είναι έννοιες εντελώς διαφορετικές και εχθρικές μεταξύ τους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα