Λένα Παπαληγούρα: “Το να πεθαίνεις με αξιοπρέπεια είναι δείγμα πολιτισμού”

Διαβάζεται σε 2'
Η Λένα Παπαληγούρα
Η Λένα Παπαληγούρα

Η Λένα Παπαληγούρα, πρωταγωνίστρια του Εχθρού του Λαού στο θέατρο Κνωσσός, ανοίγει το νέο podcast SOLD OUT του NEWS 24/7, μιλώντας για τον πολιτισμό και την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.

 

 

Η Λένα Παπαληγούρα είναι η πρώτη καλεσμένη στο SOLD OUT, το νέο podcast του NEWS 24/7 για τον πολιτισμό που παρουσιάζουν κάθε Πέμπτη η Μία Κόλλια και η Γεωργία Οικονόμου.

Η γνωστή ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στον Εχθρό του Λαού, το αριστούργημα του Ίψεν, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του διεθνούς φήμης Γερμανού σκηνοθέτη Τόμας Οστερμάγιερ στο θέατρο Κνωσσός (παραγωγή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου), αποκαλύπτει την ιδιαίτερη συγκινητική διάσταση αυτής της παράστασης που καταγράφει συνεχώς sold out.

Στο SOLD OUT μιλά επίσης για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, Αναστάση Παπαληγούρα, και αναλύει την επιτακτική ανάγκη για ανακουφιστική φροντίδα.

Η Λένα Παπαληγούρα εξομολογείται στο SOLD OUT την δυσκολία του να είναι κανείς στη σκηνή όταν την ίδια ημέρα έχει χάσει έναν αγαπημένο άνθρωπο. «Κάθε δουλειά έχει τα σκληρά της κομμάτια», λέει, αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές που βίωσε, όταν ο πατέρας της βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση και η ίδια έπρεπε να παίζει στην παράσταση, χωρίς να έχει επαφή με τον έξω κόσμο.

Παράλληλα, πρωταγωνιστεί και στον “Εχθρό του Λαού” που σκηνοθετεί ο Τόμας Οστερμάγιερ ερμηνεύοντας μία δημοσιογράφο. “Σήμερα, ο Εχθρός του Λαού είναι η διαφθορά, οι ψεύτες που υπηρετούν το προσωπικό τους συμφέρον, και η τεχνολογία που απομονώνει και αποξενώνει τους ανθρώπους” λέει χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Λένας Παπαληγούρα στο SOLD OUT

 

Info:

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα