Άννα Βίσση για Αχιλλέα Θεοφίλου: “Ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε εμένα”
Διαβάζεται σε 2'
H Άννα Βίσση αποχαιρέτησε τον Αχιλλέα Θεοφίλου με μια συγκινητική ανάρτηση τιμώντας τον άνθρωπο που, όπως έγραψε, ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε εκείνη.
- 23 Μαΐου 2025 17:52
Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Άννα Βίσση λίγο μετά το τελευταίο “αντίο” στον Αχιλλέα Θεοφίλου το μεσημέρι της Παρασκευής (23/5), στο κοιμητήριο Νέας Σμύρνης.
Η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια αποχαιρέτησε τον σπουδαίο μουσικό παραγωγό, με λόγια αγάπης.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Αχιλλέα Θεοφίλου, λέγοντας πως είχε βρεθεί για οντισιόν στο στούντιό του. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Άννα Βίσση, ο μουσικός παραγωγός ήταν από τα πρώτα πρόσωπα, που πίστεψαν στις δυνατότητές της.
Η Άννα Βίσση έγραψε πως οι δρόμοι τους είχαν συναντηθεί το 1973, όταν η τραγουδίστρια είχε πάει με τη μητέρα της στο στούντιό του. Όπως σημείωσε στο story της η Άννα Βίσση, είχε νιώσει ότι ο παραγωγός της άνοιγε τον δρόμο για το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο.
«Έτσι κάπως γνώρισα τον Αχιλλέα Θεοφίλου το 1973 περίπου στα studios της Columbia… Πήγα με τη μητέρα μαζί για οντισιόν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό του, αφού με άκουσε σαν να μου έλεγε… “πάμε μικρή να υπογράψεις το πρώτο σου δισκογραφικό συμβόλαιο”. Ήταν κυριολεκτικά ο πρώτος άνθρωπος που πίστεψε σε εμένα. Αντίο Αχιλλέα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.