Επί ματαίω! Ο ‘Ηρακλής’ πιστεύει πως αν ο Χριστός ψήφιζε θα ‘το ‘ριχνε’ στον Τραμπ

Ο Kevin Sorbo είναι από τους ελάχιστους διάσημους των ΗΠΑ που στηρίζει (μάλλον) τον Ντόναλντ Τραμπ, εξηγώντας πως δεν θα διαφωνούσε με την αύξηση των περιορισμών για τους μετανάστες. (vid)
- 30 Ιουνίου 2016 07:55
Θυμάστε τον Kevin Sorbo; Ναι είναι ο Αμερικανός που έγινε πιο γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά “Ηρακλής” στην οποία δεν υποδυόταν βέβαια τον Ηρακλή, αλλά κάποιον άλλο που όποιος γνωρίζει τα στοιχειώδη από ελληνική μυθολογία δυσκολεύεται να αναγνωρίσει. Ο 57χρονος σήμερα ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει σε ένα υποθετικό ερώτημα: Αν ο Χριστός ήταν ένας απλός πολίτης ποιον θα ψήφιζε;
“Θα έλεγα τον Τραμπ. Το λιγότερο κακό” ήταν η απάντηση του Sorbo, με την οποία αρχικά φάνηκε να μην υποστηρίζει κανέναν από τους δύο, βασίζοντας τη θέση του κυρίως στη σωρεία σκανδάλων που βαραίνουν την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι. “Έχει περισσότερα σκάνδαλα γύρω από το όνομά της, από όσα είχε ποτέ ο Νίξον. Η υπόθεση Watergate είναι αστεία μπροστά της” αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ως εδώ, ας πούμε, οκ!! Εκεί που αρχίζει να τα χαλάει ο ηθοποιός είναι στη συνέχεια. Ο δημοσιογράφος του TMZ αστειευόμενος του αναφέρει πως, καθώς ο Χριστός προέρχεται από τη Μέση Ανατολή, αν ζούσε σήμερα θα του απαγορευόταν η είσοδος στη χώρα από τον Ντόναλντ Τραμπ. “Δεν νομίζω ότι αυτό είναι αλήθεια” απάντησε ο Sorbo.
“Είμαι Νορβηγός, έχω νορβηγικές ρίζες. Αν οι Νορβηγοί γύριζαν και έβαζαν βόμβες, δεν θα με πείραζε να με τσεκάρεις, να με ελέγξεις. Δεν έχω τίποτα να κρύψω” εξήγησε, δηλώνοντας την έκπληξή του για όλες τις αντιδράσεις στα σχόλια του εκατομμυριούχου, ο οποίος έχει αναφερθεί πολλάκις στην πρόθεσή του να “αμπαρώσει” τα αμερικανικά σύνορα για τους Μουσουλμάνους. “Γιατί αναστατώνονται αυτοί οι άνθρωποι, αν δεν έχουν κάτι να κρύψουν. Είναι μια μέρα από τη ζωή σου, που θα περάσεις από έλεγχο. Να σου πάρουν αποτυπώματα, να τσεκάρουν το παρελθόν σου. Που το κακό;” σημειώνει ο ηθοποιός.
Μάλιστα, όταν ο ηθοποιός του αναφέρει πως το θέμα δεν είναι ο έλεγχος, αλλά η πλήρης απαγόρευση εισόδους εκείνος του απαντά: “Εσύ δεν θέλεις να γίνεται τίποτα; Να ανοίξουμε τα σύνορα, να τους αφήσουμε όλους να μπουν;”. Τέλος και επειδή κατά πως φαίνεται ο Αμερικανός Ηρακλής είναι ιδιαίτερα πιστός στη χριστιανική θρησκεία, αντιδρά έντονα σε σχόλιο του δημοσιογράφου. Ο τελευταίος του αναφέρει πως θα πρέπει να “απομονώσουμε” τους ακραίους από κάθε θρησκεία, ακόμη και τους Χριστιανούς που μπαίνουν σε σχολεία και σκοτώνουν αθώους ανθρώπους. “Κάνε μια λίστα με όλα τα πράγματα που υποτίθεται οι Χριστιανοί έχουν κάνει. Δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί που ανοίγουν πυρ και σκοτώνουν στα σχολεία είναι Χριστιανοί” του απαντά ο Sorbo.
ΠΗΓΗ TMZ