Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Είχα προτείνει τον Ορφέα Αυγουστίδη στον “Σασμό” και τελικά έμεινα εγώ εκτός”
Διαβάζεται σε 2'
Μια απρόσμενη αποκάλυψη για τον «Σασμό» έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, εξηγώντας πώς έμεινε εκτός σειράς, παρόλο που ο ίδιος είχε προτείνει τον Ορφέα Αυγουστίδη για κεντρικό ρόλο.
- 30 Μαρτίου 2026 10:37
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ψυχαγωγία… Κυριακάτικα», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άνοιξε τα χαρτιά του για την πορεία του, με τον γνωστό ηθοποιό να στέκεται στο παρασκήνιο της σειράς «Σασμός».
Αποκάλυψε πως ο ίδιος πρότεινε αρχικά τον Ορφέα Αυγουστίδη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και παρά την παρέμβασή του αυτή, οι συζητήσεις για τη δική του συμμετοχή δεν προχώρησαν.
«Δεν έχει συμβεί να αρνηθώ πρόταση για σίριαλ που έγινε μεγάλη επιτυχία,αυτό που έχει συμβεί είναι να ‘χω συμφωνήσει να παίξω σε σειρά και τελικά να μείνω εκτός. Η σειρά αυτή είναι ο “Σασμός”. Έμεινα εκτός γιατί τότε, κάποιος ή κάποια από τον Alpha, θεώρησε ότι δεν είναι καλή κίνηση. Θα έκανα τον ρόλο που έκανε ο Ορφέας Αυγουστίδης. Είχα πάει εγώ τον Ορφέα τότε για να κάνει τον αδελφό μου, για να κάνουμε τα αδέλφια, τον ρόλο που έκανε μετά ο Δημήτρης Λάλος. Τον Ορφέα, ναι, εγώ τον είχα προτείνει τότε», αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
«Δεν μου ‘χει ξανασυμβεί αυτό, πρώτη φορά έγινε. Εννοείται πως 15 εκατομμύρια φορές θα προτείνω ξανά τον Ορφέα, μετά από αυτό, γιατί είναι ηθοποιάρα και εξαιρετικό πλάσμα. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα, έτσι κι αλλιώς», κατέληξε.