Γιούλη Τσαγκαράκη: “Δεν με αγαπώ πλήρως, αλλά θα με αγαπήσω στην πορεία”

Διαβάζεται σε 2'
H Γιούλη Τσαγκαράκη
H Γιούλη Τσαγκαράκη glomex

Για το #metoo, την αγάπη και τον έρωτα μίλησε σε συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής “Καλημέρα, είπαμε;”, η ηθοποιός Γιούλη Τσαγκαράκη.

Για το κίνημα #metoo αλλά και για το πως βιώνει την αγάπη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλημέρα, είπαμε;” η ηθοποιός Γιούλη Τσαγκαράκη.

Η ηθοποιός που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, “Σέρρες” αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει βιώσει και η ίδια ένα δυσάρεστο περιστατικό, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

“Μου έχει συμβεί κάτι, για το οποίο δε θέλω να μιλήσω, ζορίστηκα αλλά πήρα θέση. Με κάποιο τρόπο τελικά έφυγα”, παραδέχεται η Γιούλη Τσαγκαράκη.

“Είχα άγχος, είχα καταθλίψεις, είχα διάφορες καταστάσεις που με την ψυχοθεραπεία έπρεπε να αντιμετωπίσω. Δεν με αγαπώ πλήρως, αλλά θα με αγαπήσω στην πορεία”, αναφέρει η ηθοποιός.

“Την αγάπη τη λέμε πάρα πολύ εύκολα, ενώ είναι μια λέξη με βαθύ νόημα και με πολλή δουλειά πίσω. Όταν ο καθένας έχει τραυματιστεί τόσο πολύ μέσα από την οικογένειά του και αυτά που έχει ζήσει και ζούμε σε μια καθημερινότητα που τρέχουμε, ποιος έχει τον χρόνο να δει τι πραγματικά συμβαίνει μέσα του;”

Όσο για τον έρωτα η ίδια αναφέρει πως είναι κάτι “πολύ εγωιστικό” αλλά και “επικίνδυνο”.

“Νομίζω ότι ο έρωτας είναι κάτι πολύ εγωιστικό και μπορεί να γίνει επικίνδυνο στη σχέση δυο ανθρώπων, γιατί μπορεί να βγει κάτι πολύ κτητικό, μανιακό, βασανιστικό. Εγώ θα έλεγα ότι βαδίζοντας στο δρόμο της αγάπης, μπορεί να φτάσει κανείς στον έρωτα. Δεν τον θέλω τον κεραυνοβόλο έρωτα. Ζήστε τον παιδιά, εγώ δε θέλω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα