Λάκης Γαβαλάς: Συγκινημένος στο live του J2US – “Σήμερα είχα τον θάνατο ενός ανθρώπου που αγαπούσα πολύ”

Διαβάζεται σε 1'
Λάκης Γαβαλάς: Συγκινημένος στο live του J2US – “Σήμερα είχα τον θάνατο ενός ανθρώπου που αγαπούσα πολύ”

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς στο χθεσινό live του J2US καθώ όπως αποκάλυψε νωρίτερα βίωσε την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου.

Ο Λάκης Γαβαλάς στο live του J2US ανέβηκε στη σκηνή και μαζί με τη Shaya ερμήνευσαν το τραγούδι “Vogue” της Madonna.

Η εμφάνισή τους δεν έπεισε τους κριτές και ανέφεραν πως ο γνωστός σχεδιαστής ήταν σε αρκετά σημεία αδύναμος φωνητικά.

Μάλιστα, ο Λάκης Γαβαλάς πήρε τον λόγο και θέλησε να εξηγήσει τι του συνέβη σήμερα.

Όπως αποκάλυψε, νωρίτερα βίωσε την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, γεγονός που επηρέασε τη συγκέντρωση και την απόδοσή του στο μουσικό show του Open.

«Σήμερα δεν ήμουν καλός, είμαι αλλού. Είχα έναν θάνατο σήμερα το πρωί ενός ανθρώπου που αγαπούσα πολύ», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Είχα τον θάνατο ενός προσφιλούς ανθρώπου και είμαι λιγάκι συγκινημένος. Έπρεπε να μιλήσω με πολλούς ανθρώπους, με πολλούς συγγενείς… δεν είναι δικαιολογία όμως αυτό. Εδώ είμαστε για να διαγωνιστούμε», συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα