Μαρίνα Καλογήρου: “Έχω λάβει πάνω από 1.000 μηνύματα από ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά”

Διαβάζεται σε 2'
Μαρίνα Καλογήρου: “Έχω λάβει πάνω από 1.000 μηνύματα από ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά”
Μαρίνα Καλογήρου Papadakis Press

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Καλογήρου μετά τη συγκλονιστική συνέντευξη και την αποκάλυψη πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε παιδική ηλικία.

Συγκλονισμένη δήλωσε η Μαρίνα Καλογήρου στην πρώτη ανάρτησή της μετά την καθηλωτική συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά”, όπου συγκλόνισε το πανελλήνιο με την εξομολόγηση πως έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τα 4 έως τα 14 της, από τέσσερις άνδρες, δύο φίλουςτης οικογένειας και δύο συγγενείς της.

Στην ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε μηνύματα από ανθρώπους που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο, με τον αριθμό όπως είπε, να ξεπερνάει τα 1.000, καταλήγοντας σε μία ερώτηση – γροθιά: “Άρα πόσοι είναι οι παιδεραστές – κακοποιητές ανάμεσά μας;

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Έχω συγκλονιστεί. Από εχθές -εκτός από την άπειρη αγάπη- έχω λάβει πάνω από 1.000 μηνύματα από ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά στην παιδική τους ηλικία. (από 4 εως 15 χρονών από έναν ή περισσότερους άνδρες). Κάποιοι έχουν μιλήσει και είναι σε διαδικασία θεραπείας, άλλοι δεν το είχαν εξομολογηθεί ποτέ.

Πάνω από 1.000 μηνύματα/γράμματα έστειλαν σ εμένα εδώ στο instagram. Δε θέλω να φανταστώ τον πραγματικό αριθμό των παιδιών που κακοποιούνται.

Άρα πόσοι είναι οι παιδεραστές – κακοποιητές ανάμεσά μας;

Άς ανοίξουμε τα μάτια να τους δούμε. Άς εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας να μην το δέχονται. Ας τα εκπαιδεύσουμε να μιλάνε αμέσως για ότι συμβεί.

Άς πάρουμε βοήθεια για να βγάλουμε στο φως τις πληγές και το σκοτάδι μας. Ο πόνος υπάρχει εκεί και όταν τον σκάβεις, τελικά δεν πονάει, μόνο απελευθερώνει και μεταμορφώνει.

Σήμερα είναι η γιορτή της Αγίας Μαρίνας.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Καλογήρου:

Σχετικό Άρθρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα