Νίκος Μακρόπουλος: Νοσηλεύτηκε με πνευμονία – Αναβάλλονται οι εμφανίσεις του
Διαβάζεται σε 2'
Με πνευμονία νοσηλεύτηκε το προηγούμενο διάστημα ο Νίκος Μακρόπουλος, με τους γιατρούς να του συστήνουν να μείνει στο σπίτι τις επόμενες ημέρες. Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.
- 26 Φεβρουαρίου 2026 10:34
Κλειστό θα παραμείνει το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Μακρόπουλος μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη αυτή την Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής.
Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Μακρόπουλος νοσηλεύτηκε το προηγούμενο διάστημα στο νοσοκομείο με πνευμονία και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει.
Ο μάνατζερ του τραγουδιστή, Βασίλης Λιάτσος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», όπου ανέφερε ότι ο τραγουδιστής είχε μια ίωση που στην πορεία μετατράπηκε σε πνευμονία.
Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, επειδή είχε τις εμφανίσεις σε “Βοτανικό” και Σέρρες βγήκε στην σκηνή με ισχυρή αντιβίωση.
Ωστόσο, η κατάστασή του χειροτέρεψε λόγω της κούρασης και οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει στο σπίτι για 7 με 10 μέρες και την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό μαγαζί.
Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου αναφέρει: «Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι λόγω προβλήματος υγείας του κ. Μακρόπουλου, την Παρασκευή 27/02 και το Σάββατο 28/02, ο Βοτανικός θα παραμείνει κλειστός».