Συνελήφθη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ
Διαβάζεται σε 1'
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (4/3) στην κομητεία Βεντούρα της Καλιφόρνια, καθώς φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
- 05 Μαρτίου 2026 19:46
Για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (4/3) στην Καλιφόρνια, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.
Η τραγουδίστρια φαίνεται να συνελήφθη περίπου στις 21:30 (τοπική ώρα) έπειτα από έλεγχο της τροχαίας.
Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως παρότι στην αναφορά του γραφείου του σερίφη δεν αναφέρεται ρητά ο λόγος της σύλληψης, το γεγονός σχετίζεται με οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ακόμη τα δημοσιεύματα θέλουν την 44χρονη τραγουδίστρια να καταγράφηκε επίσημα στο αστυνομικό τμήμα περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα και να αφέθηκε ελεύθερη λίγο μετά τις 06:00.
Το όχημά της παραμένει σε χώρο φύλαξης ρυμουλκούμενων οχημάτων.
Η Σπίαρς αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Ανώτερου Δικαστηρίου της κομητείας Βεντούρα στις 4 Μαΐου.