Στην περιφορά του Επιταφίου στη Γλυφάδα ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Ρέιτσελ Βάις – Βίντεο

Διαβάζεται σε 1'
Στην περιφορά του Επιταφίου στη Γλυφάδα ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Ρέιτσελ Βάις – Βίντεο
Ο Ντάνιελ Κρεγκ ως James Bond AP Photo Mark Schiefelbein

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Ρέιτσελ Βάις παρακολούθησαν την περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Γλυφάδα.

Ανάμεσα στους πιστούς που παρακολούθησαν την περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Γλυφάδα βρέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ο Ντάνιελ Κρεγκ και η σύζυγός του, Ρέιτσελ Βάις, προκαλώντας την έκπληξη των υπόλοιπων παρευρισκομένων.

Το διάσημο ζευγάρι, συνοδευόμενο από την κόρη του, παρακολούθησε διακριτικά τη θρησκευτική τελετή.

Ο πρωταγωνιστής που έχει ταυτιστεί με τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ παρέμεινε μέχρι το τέλος της περιφοράς, ενώ σε κάποια στιγμή καταγράφηκε να τραβά βίντεο από την τελετή, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ελληνικά πασχαλινά έθιμα.

Η παρουσία του στην Ελλάδα δεν συνδέεται με διακοπές, αλλά με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο ηθοποιός βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην Αθήνα για τα γυρίσματα νέας ταινίας δράσης, στην οποία συμμετέχει και ο Κίλιαν Μέρφι. Τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κέρκυρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα