Σάννυ Μπαλτζή: Σε ποιο κομμάτι δεν “πόνταρε” για την επιτυχία του

Διαβάζεται σε 2'
Η Σάννυ Μπαλτζή στην εκπομπή "Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα"
Η Σάννυ Μπαλτζή στην εκπομπή "Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα" Caption/Glomex

Η συνέντευξη της διάσημης στιχουργού, Σάννυ Μπαλτζή, με αφορμή την κυκλοφορία της πρώτης της ποιητικής συλλογής.

Η διάσημη στιχουργός και συγγραφέας, Σάννυ Μπαλτζή, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή “Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα”, με αφορμή την κυκλοφορία της πρώτη της ποιητική συλλογή, με τίτλο “Ανθρωποφάγος”..

“Ο Ανθρωποφάγος είναι ένα απόσταγμα από παλιά ποιήματα και καινούρια με μία μεγάλη εισαγωγή. Για εμένα είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω φτιάξει. Μπορεί ο τίτλος να είναι σκληρός, αλλά ο άνθρωπος αυτός στρέφεται κυρίως προς τον εαυτό του. Όταν γράφεις ποίηση από πίσω υπάρχουν και άλλα πράγματα”, ανέφερε αρχικά.

“Θυμάμαι τον εαυτό μου να θέλει να αποκωδικοποιήσει τα γράμματα. Από την αρχή γνώρισα τον Λάκη Παπαδόπουλο, που πίστεψε σε εμένα, και μπήκα κατευθείαν σε αυτό. Πήγα στην Αγγλία για σπουδές και όταν γύρισα είδα τον Χρήστο Δάντη να τραγουδάει το ‘’παλτό’’ και σοκαρίστηκα”, πρόσθεσε.

Το τραγούδι που δεν περίμενε να κάνει επιτυχία

Η διάσημη στιχουργός αναφέρθηκε ακόμα σε παλαιότερες συνεργασίες της με καλλιτέχνες που ‘έγραψαν ιστορία’, όπως η Αρλέτα.

Η Αρλέτα ήταν ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Η αξία μας δεν βάλλετε. Είναι κάτι παγιωμένο. Ακόμα και στο υπόγεια να βάλεις ένα διαμάντι, θα φανεί. Ούτε η κολακεία μας κάνει καλό. Δεν γίνεσαι ούτε καλύτερος ούτε χειρότερος από τα σχόλια των άλλων. Εγώ όταν δίνω ένα τραγούδι, τελειώνει για εμένα.

‘Έχει συμβεί να γράψω για κάποιον, αλλά συνήθως γράφω για εμένα. Τα “Δεύτερα κλειδιά” δεν περίμενα πως θα κάνουν επιτυχία“.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα