Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιατί έφυγε τρέχοντας από το πλατό της Καινούργιου

Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιατί έφυγε τρέχοντας από το πλατό της Καινούργιου
Στιγμιότυπο από την εκπομπή "Super Katerina" glomex

Μια και μόνο ατάκα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ έκανε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να φύγει τρέχοντας από το πλατό της εκπομπής "Super Katerina".

Τρέχοντας έφυγε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια συζήτησης για το Survivor, εκνευρίστηκε με όσα γίνονται φέτος στο ριάλιτι και ζήτησε να σταματήσει από εδώ και πέρα να σχολιάζει τους παίκτες.

Μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι… χειρομάντης, έφυγε τρέχοντας από το πλατό της πρωινής εκπομπής του Alpha.

«Εγώ γιατί να υποστώ όλο αυτό το μαρτύριο μιας ηχορύπανσης, η οποία χτυπάει στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Αλλά αυτά είναι αποτελέσματα μιας αντίληψης παραγωγής που τέτοιους ανθρώπους θα τους κρατάει για να γίνονται τέτοια σαν απονενοημένο διάβημα, να τους μείνει λίγο θεαματικότητα ανάλογη του πρότζεκτ», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Ενώ πρόσθεσε: «Ο Τάκης δεν θα φύγει σήμερα γιατί παράγει έργο, η Βρισηίδα παράγει έργο και αυτό το έργο είναι η καταστροφή των αυτιών μας, του εγκεφάλου μας, του ψυχισμού μας. Κατερίνα σου ζητάω άδεια για να μην ξαναμιλήσω γι’ αυτό το πράμα. Γιατί αυτό δεν είναι τηλεόραση, είναι πράμα».

Λίγο μετά, η Κατερίνα Καινούργιου τον ενημέρωσε πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ… διαβάζει το χέρι και ο παρουσιαστής έφυγε τρέχοντας από το πλατό, φωνάζοντας «φεύγω, πάω να μου πει τη μοίρα μου».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα